Vackraste vinterdagen

3 kommentarer
Utsikten från mitt sovrumsfönster är verkligen inte fy skam! Igår var det -20 grader på morgonen, men oj, vad vackert det var! Det svenska vintern är helt underbar när det ser ut så här. kanske inte om man måste ut och jobba, som pappa (men han klagar inte, han trivs med det). Själv så var jag inne hela dagen, gjorde en julgrupp tillsammans med min treårige systerson och gjorde julgodis (romerska bollar, jordnötsbräck och fudge, recept och bilder kommer naturligtvis på bloggen så småningom). 
 
idag blir det fullt upp, hela familjen kommer nämligen hit för att äta gott (toast Skagen till förrätt, potatis, rökt lax och romsås till huvudrätt, följ av vaniljpanacotta med hallon till efterrätt. Plus glögg, pepparkakor och julgodis! Vi kommer rulla fram i eftermiddag!). Vi ska dessutom dekorera pepparkakshus.
Pappas traktorgrävare, smedjan och Hedkarlssjön är också vackert! Häromdagen bad jag pappa hjälpa mig att ta en fin bild på utsikten. Han tog en bild på sin traktorgrävare. Jag ville ha en fin bild över sjön...åsikterna går isär över vad som räknas som vackert...
 
1 Hanna:

skriven

Vad mysigt med familjefirande :-)! Hoppas det blir godis kvar till oss på lördag.

2 Joline:

skriven

Såå sjukt fina bilder!

Svar: Tack vad glad jag blir! 😀
Camilla Wiklund

3 Linda:

skriven

så vackra bilder

Svar: Tack! Lätt att ta fina bilder när det är så vackert ute!😊
Camilla Wiklund