Kokos- och chokladkaka

Sockerfritt, glutenfritt, riktigt gott!


KOKOS- OCH CHOKLADKAKA
6 portioner ugn 175 grader 

Botten: 
30 g smör
1 och 1/3 dl mandelmjöl 
1 dl kokos 
2 msk sötströ

Kokosfyllning:
1 dl kokosmjölk,(låt burken stå i kulen över natten så att den delar sig, ta 1 dl av det tjocka lagret) 
2 ägg
2 msk sötströ
2 msk kakao 
2 kem vaniljpulver 

Blanda samman alla ingredienser till botten och sprid ut jämnt i en smord och bröad form med löstagbar kant, ca 18 cm i diameter. Förgrädda i ca 8 mon eller tills den fått lite färg. 

Mlanda samman alla ingredienser till botten och bred ovanpå botten. Grädda ytterligare 25-30 min. Låt svalna 





Allmänt, Glutenfri fika | Glutenfritt, choklad, fika, hälsosamt, kokos, nyttigt, sockerfritt | |
Upp